Inloggen Registreren

Inloggen

Westhaghe Training & Advies is dé opleider voor al uw ICT trainingen. Wij verzorgen trainingen voor eindgebruikers en ICT professionals door geheel Nederland en daarbuiten.

Wij zijn gespecialiseerd en hebben jarenlange ervaring met het verzorgen van training op het gebied van Microsoft Office. Denk bijvoorbeeld aan Excel, Word of Access training. Maar denk vooral ook aan training of begeleiding wanneer u(of uw organisatie) overstapt naar een nieuwe versie van MS Office. Voor ICT professionals verzorgen wij technische trainingen (denk bijvoorbeeld aan Microsoft, Citrix, Cisco, RES, VMware of Juniper) en ook business skills trainingen (bijvoorbeeld ITIL, PRINCE2, ASL, BiSL of SCRUM).

Dit kunnen zowel groeps- als 1-op-1 (maatwerk)trainingen zijn, bij u op kantoor of op één van onze externe locaties (nationaal én internationaal). Daarnaast hebben wij voor een groot aantal trainingen een open rooster op meerdere locaties en bieden wij verschillende trainingen aan via elearning.

Populaire trainingen

Westhaghe Training & Advies heeft een zeer breed aanbod voor verschillende ICT cursussen en IT trainingen op elk niveau.
Wilt u een ICT training of ICT cursus volgen? Maar staat de gewenste training niet in onderstaande lijst, schroom dan niet contact met ons te nemen om de mogelijkheden te bespreken.

Microsoft Office - Eindgebruikers

ICT training

 • Microsoft Office Migratie training
 • Microsoft Windows Server 2012 training
 • Microsoft Excel training
 • Citrix training
 • Microsoft SharePoint training
 • Microsoft Exchange Server 2013 training
 • Microsoft Lync training
 • Microsoft SQL Server 2012 training
 • iPad training
 • VMWare training
 • Microsoft Office 365 training
 • RES Software training
 • Business skills trainingen

  Overige

 • PRINCE2 training
 • Google Apps training
 • ITIL training
 • Windows 8 voor tablets
 • SCRUM training
 • Time Management met Microsoft Outlook
 • TOGAF training
 • Krachtig presenteren met PowerPoint
 • ASL2 trainining
 • Excel for Financials
 • BiSL training
 • Helder communiceren voor de Helpdesk
 • Leermethodieken


  Groepstraining

  Indien u een groep medewerkers heeft die dezelfde training op hetzelfde tijdstip kan volgen dan organiseert adviseert Westhaghe Training & Advies een groepstraining te verzorgen. U bepaalt de inhoud, de planning en de locatie. Een dergelijke groepstraining kan zowel op één van onze locaties (door heel Nederland of daarbuiten), In-company bij de klant als op een externe locatie (bijvoorbeeld in een hotel) plaatsvinden.

  Wij kunnen onze eigen trainingsinhoud aanhouden, maar u kunt ook zelf de inhoud bepalen. Wilt u (onderdelen uit) verschillende ICT trainingen combineren of een eigen op maat gemaakte training laten maken. Dat kan! Onze docenten zullen altijd met u meedenken. Een dergelijke maatwerktraining heeft als groot voordeel dat de praktijk van uw werkomgeving, organisatie en de branche waarin u werkt kan worden meegenomen. De docenten van Westhaghe Training & Advies zijn in staat om zich te verdiepen in uw organisatie, medewerkers, middelen, processen, methodieken en branche. Hierdoor zijn ze in staat een praktijkgerichte training te verzorgen. Groepstrainingen kunnen wij voor alle soorten trainingen organiseren. Vanaf 3 cursisten bent u vaak al voordeliger uit indien u kiest voor een (maatwerk) training op uw eigen locatie. Neem contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken.


  Open Rooster

  Voor individuele (klassikale) inschrijvingen kunt u ook terecht bij Westhaghe Training & Advies. Wij verzorgen een groot aantal trainingen zelf op een van onze locaties. Daarnaast werken we samen met een groot aantal partners door heel Nederland (en daarbuiten) zodat wij altijd een geschikte locatie, datum en leermethode voor u kunnen vinden.

  Westhaghe Training & Advies biedt open rooster trainingen aan in verschillende Microsoft Office programma's, maar ook een aantal technische en business skills trainingen worden in open rooster verband verzorgd. Om een volledig overzicht te krijgen klikt u op Open rooster.

  Heeft u meerdere collega′s die gedurende een langere periode verspreid gebruik willen maken van verschillende Microsoft Office trainingen uit ons open rooster kijk dan eens naar onze Training Coupons. Vanaf 5 of meer coupons maakt u al gebruik van staffelkorting. Zodoende zou u al vanaf € 175 per dag mensen kunnen laten deelnemen aan Microsoft Office trainingen in ons open rooster.

  Zoals gezegd hebben wij ook een uitgebreid netwerk van partners die verschillende trainingen in eigen beheer uitvoeren. Op basis van uw wensen, eisen en (on)mogelijkheden kunnen wij u een voorstel doen waarbij verschillende opties worden gepresenteerd evenals een onafhankelijk advies . Uzelf kunt uiteindelijk de keuze maken tussen de verschillende opleidingsinstituten. Vervolgens zal Westhaghe Training & Advies zorg dragen voor de inschrijving en bijkomende administratie.


  Floorwalking

  Bij de leermethodiek Floowalking zijn één of meerdere docenten op locatie van de klant die de mensen 'on-the-job' helpen met eventuele opkomende vragen en/of problemen direct te ondersteunen op de werkplek. Dit wordt ook wel "floorwalking" genoemd. Deze methode wordt veelal gebruikt na een aantal migratie trainingen en is prima te combineren met verschillende leermethodes.

  }


  Presentatie Sessie

  De inhoud van een presentatie van een bepaalde applicatie betreft dezelfde inhoud als die van de MS Office training, echter in een veel korter tijdsbestek. De zaken die worden uitgelegd zijn dezelfde alleen het wordt in een presentatievorm verzorgd. Het grote verschil is dat de cursisten nu geen oefeningen hoeven te doen. Voor elke 1-daagse training is om te zetten naar een presentatie van ongeveer één uur. Bij een (hands-on) training gaan de cursisten zelf ook echt aan de slag met oefeningen, bij een presentatie zijn zij eigenlijk alleen maar toehoorder. Idealiter zitten er niet meer dan 10 personen in een groepstraining, voor een presentatie maakt het niet uit hoeveel mensen er in de groep zitten. De locatie is hierin bepalend, een grote(re) zaal kan immers meer plek bieden dan een kleine(re) zaal.


  eLearning

  Op het gebied van Microsoft Office eLearning is zeer veel mogelijk. Zowel de MS Office Training als de Migratie worden via eLearning aangeboden in voor van een presentatie als in een training. Wij zijn reseller van verschillende eLearning pakketten, waaronder MediaPlus (hands on trainen) en QuickMigration.

  Prijzen voor eLearning pakketen zijn op aanvraag en kunnen los maar ook in combinatie met een van bovenstaande oplossingen worden ingezet.


  Combinatie

  Uiteraard is het mogelijk om een of meer van de genoemde opties te combineren en op die manier een op maat gemaakt trainingsplan aan te bieden waarbij van de verschillende leermethodieken wordt gebruik gemaakt.

  Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Westhaghe Training & Advies.

  Westhaghe Training & Advies voert het beheer over de pagina’s op deze website. Het linken en verwijzen naar de pagina’s op deze website is toegestaan. De webmaster stelt het op prijs hiervan in kennis te worden gesteld.