Inloggen Registreren

Inloggen

PowerPoint presentaties, het lijkt eenvoudig maar wist u dat er veel meer te halen valt uit het PowerPoint programma? Binnen onze Microsoft Office PowerPoint trainingen onderscheiden wij 2 niveau's (levels), te weten basis en gevorderd/ervaren. Elk level wordt in 1 dag onderwezen, tenzij anders is overlegd. Door goed uit de praktijk genomen voorbeelden te gebruiken in de cursussen ervaren onze cursisten de PowerPoint trainingen als zeer nuttig.

Powerpoint logo

Binnen onze Powerpoint cursussen onderscheiden wij 2 niveau's (levels), te weten basis en gevorderd / ervaren. Elk niveau van onze Powerpoint cursus wordt in 1 dag onderwezen tenzij anders vermeld of afgesproken is. Elke Powerpoint cursus wordt verzorgd door een zeer ervaren Powerpoint trainer.

Naast de twee niveaus bieden wij ook Powerpoint cursussen aan in MOS Powerpoint certificering en examens, maatwerk training en Powerpoint for Mac. Daarnaast bieden wij deze cursussen onder andere aan in de volgende steden middels een open rooster; Amsterdam, Zoetermeer, Utrecht, Assen, Eindhoven en Hoorn.

In onderstaand schema kunt u een keuze maken in het niveau van de Powerpoint cursussen. U kunt zich inschrijven voor de betreffende Powerpoint cursus die aansluit bij uw wensen en leerbehoefte. Bespaar dagelijks tijd door efficiƫnter te werken en Powerpoint effectiever te gebruiken.

PowerPoint Basis cursus

U heeft nog weinig of geen ervaring met het programma PowerPoint? Kies dan voor 1 van onze basis cursus in PowerPoint. Na de trainingsdag beheerst u de basisbeginselen van dit programma.

PowerPoint Gevorderde cursus

U gebruikt regelmatig PowerPoint maar u wilt het programma nog effectiever en sneller gebruiken. Voor deze cursisten hebben wij een gevorderde cursus in PowerPoint ontwikkeld. Na 1 deze trainingsdag ervaart u alle gemakken van dit programma. Bekijk onderstaande trainingen in Microsoft PowerPoint.

Krachtig presenteren met PowerPoint

Vooor uw werk moet u regelmatig presentern in PowerPoint. Speciaal voor deze cursisten hebben wij de Krachtig presenteren in PowerPoint cursus. Hierin leert u niet alleen all handigheden van het programma PowerPoint maar wordt er ook aandacht besteed aan lay-out, presentatietechnieken en het gebruik van animaties in PowerPoint.

MOS PowerPoint

Westhaghe Training & Advies biedt voor cursisten een samengestelde cursus die ingericht is om u klaar te stomen voor het MOS PowerPoint examen. Deze 2 daagse cursus combineert de basis en gevorderde cursus.

PowerPoint maatwerk cursus

Wilt u een cursus in PowerPoint volgen waarbij u met eigen sjablonen en eigen leeronderwerpen te werk gaat? Kies dan voor de maatwerk cursus in PowerPoint. Hierin kunt u zelf het trainingsprogramma samenstellen in samenspraak met Westhaghe Training & Advies en 1 van onze docenten.

Krachtig presenteren met PowerPoint!

Al onze cursussen in PowerPoint kunnen hierbij uiteraard aangepast worden zodat de cursusinhoud aan uw eisen, wensen en/of omgeving voldoet. Hierdoor kunt u optimaal gebruik maken van uw opleidingsbudget.