Inloggen Registreren

Inloggen

Welkom bij het Office Kennis Centrum van Westhaghe Training & Advies.

Via ons Kennis centrum kunt u uitvinden wat uw kennis is binnen een bepaalde applicatie van Microsoft Office. Er zijn aparte testen voor Excel, Word, Outlook en PowerPoint. Elke test bestaat uit meerkeuzevragen. Op basis van de antwoorden adviseert het systeem u of en zo ja, welke cursus u zou kunnen doen om uw kennis te vergroten. Vanuit de testresultaten is het mogelijk op een eenvoudige manier een inventarisatie te maken naar de behoefte aan training binnen Microsoft Office.

Om een test te kunnen doen dient u zich eerst te registreren. Dit doet u door simpel uw naam (voor- en achternaam) en emailadres (graag uw zakelijke emailadres gebruiken) op te geven en een gebruikersnaam en wachtwoord te kiezen. Uw gegevens worden enkel en alleen gebruikt om een overzicht te genereren van de ingevulde testen.

Mocht u vragen en/of opmerkingen hebben dan kunt u via de “contact” pagina onze contactgegevens vinden.

De rechten van deze online kennistesten liggen bij het opleidingsinstituut Westhaghe Training & Advies. Voor meer informatie over de rechten kunt u contact opnemen met Hans-Peter Hartog op 020-3080466.

Bekijk hier onze Linkpartners