Inloggen Registreren

Inloggen

Excel kennistest


Welkom bij de Microsoft Excel kennistest. Deze test berekent in hoeverre u de verschillende niveaus onder de knie heeft. De test bestaat uit 48 vragen en meet uw aanwezige kennis en geeft advies welk cursusniveau u het beste kunt volgen. Uiteraard is het doen van deze test geheel uw eigen keuze en verplicht dit verder niet tot het volgen van een training. Het is ontworpen om als hulpmiddel te dienen voor mensen die twijfelen of een training noodzakelijk voor ze is.

Het werkt als volgt: Beantwoord de volgende vragen naar eer en geweten. Als u het antwoord op de gestelde vraag niet weet, antwoord dan eerlijk met: Ik weet het antwoord niet. Aan het eind van de test krijgt u per niveau te zien hoeveel procent u al per niveau weet én u ontvangt een totaal advies.

Om een test te kunnen doen dient u zich eerst te registreren. Dit doet u door simpel uw naam (voor- en achternaam) en emailadres (graag uw zakelijke emailadres gebruiken) op te geven en een gebruikersnaam en wachtwoord te kiezen. Uw gegevens worden enkel en alleen gebruikt om een overzicht te genereren van de ingevulde testen.

LET OP: De kennistest heeft een tijdslimiet van 1 uur en 40 minuten. Het systeem slaat bij eventueel vroegtijdig afsluiten van de test GEEN antwoorden op.

Veel succes!U dient zich eerst in te loggen of te registeren om deze toets af te leggen.