Inloggen Registreren

Inloggen

Veel mensen gebruiken Microsoft Outlook voor hun werk, maar halen er lang niet uit wat er in zit. De door ons verzorgde Outlook trainingen zullen daar verandering in brengen.

Microsoft Outlook is verreweg het meest gebruikte programma van de hele Office suite. Echter, het is ook verreweg de meest 'onontdekte' applicatie.

Er valt veel meer met Outlook te doen dan de meeste mensen weten. De trainingen van Westhaghe Training & Advies zullen u daarom verstelt doen staan.

Outlook logo

Door goed uit de praktijk genomen voorbeelden te gebruiken ervaren onze cursisten de Microsoft Outlook cursussen als zeer nuttig. Binnen onze Outlook cursussen onderscheiden wij 2 niveau's (levels), te weten Outlook Basis cursus en Outlook Gevorderde cursus. Elke training in Outlook in 1 dag onderwezen tenzij anders is vermeld of afgesproken met de klant. Naast onze basis en gevorderde training verzorgen wij in Amsterdam de "Timemananagement in Outlook training".

In onderstaand schema kunt u een keuze maken in het niveau van de Microsoft Outlook trainingen. U kunt zich inschrijven voor de betreffende Outlook training die aansluit bij uw wensen en leerbehoefte. Wilt u dagelijks efficiƫnter en effectiever werken met Microsoft Outlook? Kies dan snel de desbetreffende training of vraag direct een offerte aan!

Snel en gemakkelijk werken met Outlook

Westhaghe Training & Advies biedt verschillende trainingen van de verschillende versies van Microsoft Office aan namelijk, 2013, 2010, Outlook for Mac, 2007 en 2003. Enkele locaties waar wij Outlook cursussen kunnen verzorgen zijn Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Eindhoven, Breda, Alkmaar, Almere of Den Haag. Vanaf 3 personen is het financieel interessant om de cursus op eigen locatie te volgen en kan in klassen tot en met 12 personen.