Inloggen Registreren

Inloggen

Welkom bij het Office Kennis Centrum van Westhaghe Training & Advies.

Via ons Kennis centrum kun je uitvinden wat je kennis is binnen een bepaalde applicatie van Microsoft Office. Er zijn aparte testen voor Excel, Word, Outlook en PowerPoint. Elke test bestaat uit meerkeuzevragen. Op basis van de antwoorden adviseert het systeem je of en zo ja, welke cursus je zou kunnen doen om je kennis te vergroten. Vanuit de testresultaten is het mogelijk op een eenvoudige manier een inventarisatie te maken naar de behoefte aan training binnen Microsoft Office.

Om een test te kunnen doen dien je je eerst te registreren. Dit doe je door simpel je naam (voor- en achternaam) en e-mailadres (graag je zakelijke e-mailadres gebruiken) op te geven en een gebruikersnaam en wachtwoord te kiezen. Je gegevens worden enkel en alleen gebruikt om een overzicht te genereren van de ingevulde testen.

Mocht je vragen en/of opmerkingen hebben dan kun je via de contactpagina onze contactgegevens vinden.

De rechten van deze online kennistesten liggen bij het opleidingsinstituut Westhaghe Training & Advies. Voor meer informatie over de rechten kun je contact opnemen met ons op 020-308 0466.

Bekijk hier onze Linkpartners